Hiustrendit nyt: moneen taipuva lyhyt pixie, tylppä pidempi polkka ja hehkuvat monenlaiset värit

Ajankohtaisimmat hiusmallit ovat nyt moneksi taipuva ja pidemmäksi venyvä lyhyt pixie ja astetta pidempi pätkitty polkka. Muodikkain otsatuokka on Birgitte Pardot -tyyppisesti verhomainen.

Värit insproituvat luonnosta: beachblond taittuu nyt mushroomiksi ja makea kirsikka loistaa kaikissa sävyissä vaaleasta tummaan. Bruneten muodikkain syysväri on karamellinen suklaa, jossa voi viivyttää kesän muistoa auringonkultaisilla raidoilla.

Meillä Klippiksessä aloitamme käyntisi huolellisella konsultaatiolla.
Paras hiusmalli juuri sinulle suunnitellaan henkilökohtaisesti sinun kasvojesi muodon ja omien toiveitteisi mukaan. Se on kaikkein tärkein vaihe rentouttavan ja ihanan kampaamokäyntisi yhteydessäMietitkö polkkaa?
  • Pitkä polkka sopii melkein kaikille kasvoille.
  • Pyöreille kasvoille sopii sileä ja suora polkka.
  • Sydämenmuotoisiin kasvoihin suositellaan pidempää linjaa, kuten runsasta polkkaa, pehmentämään kasvojen muotoa. Sydämenmuotoisille kasvoille sopii myös kerrostettu polkkamalli, joka ulottuu aavistuksen leukaluun alapuolelle.
  • Huomioi, että jos sinulla on kulmikkaat kasvot, kannattaa välttää kulmikasta polkkatukkaa, koska se korostaa entisestään leukaa.
  • Timantinmuotoisille, voimakasposkisille kasvoille polkkatukka voi olla liian tylsä.