Raidat ovat kesä juttu: Ihanaa valoa kasvoille!

Kesän hiustrendeissä yksi on ylitse muiden: vaaleat raidat! Raidat laitetaan erityisesti lähelle kasvoja, jolloin ne luovat vaikutelman valosta. Raidat voivat olla joko leveitä palkkiraitoja tai ohuempia. Raidat voivat myös olla montaa eri väriä tai sävyä, se korostaa kolmiulotteista vaikutelmaa vaikutelmaa valon heijastuksesta. Raitojen alla värit ovat moninaisia, mutta suunta on luonnollisempiin päin. Toki pastellit pitävät edelleen pintansa, mutta hiukan pehmeämpinä tai pelkkinä häivähdyksinä.

Hiusmalleista suosituin on yhä polkka. Kaikki pituudet käyvät, mutta erityisesti pitkä polkka. Jakauksen paikkaa on skarpisti keskellä. Lyhyistä malleista pixie on yhä ajankohtainen. Miehillä parta on edelleen muotia.

Meillä Klippiksessä aloitamme käyntisi huolellisella konsultaatiolla. Paras hiusmalli juuri sinulle suunnitellaan henkilökohtaisesti sinun kasvojesi muodon ja omien toiveitteisi mukaan. Se on kaikkein tärkein vaihe rentouttavan ja ihanan kampaamokäyntisi yhteydessä


Mietitkö polkkaa?
  • Pitkä polkka sopii melkein kaikille kasvoille.
  • Pyöreille kasvoille sopii sileä ja suora polkka.
  • Sydämenmuotoisiin kasvoihin suositellaan pidempää linjaa, kuten runsasta polkkaa, pehmentämään kasvojen muotoa. Sydämenmuotoisille kasvoille sopii myös kerrostettu polkkamalli, joka ulottuu aavistuksen leukaluun alapuolelle.
  • Huomioi, että jos sinulla on kulmikkaat kasvot, kannattaa välttää kulmikasta polkkatukkaa, koska se korostaa entisestään leukaa.
  • Timantinmuotoisille, voimakasposkisille kasvoille polkkatukka voi olla liian tylsä.