Helsingin Mäkelänkadun liike

Helsingin Klippis, Vallilan ikoni,
on palvellut asiakkaita samalla paikalla Mäkelänkadulla jo yli 30-vuotta.
Parturi kampaamon pitkä historia on meille ylpeydenaihe,
tämän ja jatkuvan kouluttautumisen avulla pidämme kiinni ammattitaidostamme ja palvelustamme!

Tule ja testaa - saattaa olla, että että sinullakin on jatkossa vakiokampaaja - se on ihanaa!


Varaa aika tästä

Aikojen peruutus

Muistathan peruuttaa aikasi ajoissa, ennen varattua aikaa!

Mikäli varattuun aikaan on alle 24h peruutuksesta, yrityksellä on oikeus periä 100% varatun palvelun hinnasta.

Sairastapaukset ovat poikkeus.

Lahjakortti

Yritätkö keksiä täydellistä lahjaa, mutta et tiedä minkälaisen lahjan ostaisit?

Klippiksen lahjakortti on juuri tähän tilanteeseen sopiva lahjaidea!

Lahjakortin saava henkilö voi itse valita

haluaako käyttää lahjakortin hiustenhoitoon & leikkaukseen,

vai ostaako hän meiltä löytyviä korkealaatuisia hiustuotteita.

Osta lahjakortti tästä

Väreissä ja muissa käsittelyissä käytämme korkealuokkaisia ja luotettavia tuotteita. Olemme erikoistuneet hiuspohja, hiustenlähtö ja muihin hiukseen liittyviin ongelmiin ja meiltä saat ratkaisun myös näihin liittyviin kysymyksiin. Upeat hemmotteluhoidot, haastavat värimuutokset ja permanentit kuuluvat myös palveluumme!

Helsingissä sinua palvelee

Eila

Perustimme Klippiksen kauan sitten hyvän ystäväni kanssa. Kaikki nämä vuodet tämä työ on ollut intohimoni ja on yhä edelleen – olen onnellinen, että saan työskennellä ihanien asiakkaiden kanssa, huipputiimissä, sekä Klippiksissä ja Wellan kouluttajana. Asiantuntijuuteni on vahvimmillaan hiusten värjäyksessä, vaativissa Sassoon-tyyppisissä leikkauksissa ja hiuspohjan hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Juha-Matti

Olen alunperin eteläpohjalainen, sittemmin helsinkiläistynyt, parturi-kampaaja ja rock-muusikko. Rakastan ammattiani koska saan palvella asiakkaita & käyttää taiteellista silmää. Olen myös kilpaillut. 2010 olin Suomen maajoukkueessa Pariisissa kilpailemassa Fashion-sarjassa. Vuotta aikaisemmin osallistuin Tigi Photo Awardsiin. Leikkaukset, värjäykset, ja klassiset miesten parturityöt ovat lähellä sydäntäni, ja niissä ammattitaitoni loistaa. Koskaan ei ole tällä alalla valmis. Hyvää yritetähän, mutta priimaa pukkaa tulemahan!

Sari

Olen trendeistä tietoinen arkimuodin toteuttaja, jolla on takana paljon kokemusta ja koulutusta tästä työstä. Aikanaan myös kilpailin kovasti: olen kisällien suomenmestari, joukkuekilpailun kultamitalisti ja jopa ollut maailmanmestaruus-valmennettavana 1990-luvun alussa. Tärkeimmät taitoni tässä työssä ovat erinomainen hiusten leikkaustaito ja ammattitaitoinen värjäys!

Taru

Olen parturi-kampaaja-maskeeraaja ja toiminut alalla yli 20 vuotta yrittäjänä. Vahvuuksiini kuuluvat hyvä ihmistuntemus ja kokemus, joita hyödynnän luodessani uutta asiakkaalle sopivaa hiustyyliä. Olen hyvä tekemään muodonmuutoksia väreillä ja leikkauksilla. Hallitsen hyvin myös erilaiset hiuspidennystekniikat. Minulla on kokemuksen ja alan koulutuksien tuomaa varmuutta vaalennuksissa ja erikoistekniikka värjäyksissä. Teen kampaukset trendikkäistä klassisiin tyyleihin. Olen tehdyt kuvaus-sekä näytöskampauksia ja -meikkejä ja ollut mukana oopperaproduktioissa. Suurimman osan työvuosista olen tehnyt Savon sydämessä eli Kuopiossa. Palvelen savoksi tai if you prefer english speaking service, please wellcome everybody!

Liisi

Heippa! Olen tiimin uusin vahvistus Liisi. Olen toiminut alalla vuodesta 2016. Rakastan tehdä erilaisia raidoitustöitä ja värjäyksiä, vaaleat raidat ovat kuitenkin se bravuurini! Toki minulta sujuvat kaikki parturi-kampaajan palvelut. Lämpimästi tervetuloa penkkiini!